Translate

maanantai 29. syyskuuta 2014

This is the salty heaven

Kuten huomata saattaa, leivottiin eilen oikein urakalla, mutta suolainen puoli puuttuu vielä. Se tulee tässä!

Aurajuusto-poropiirakka

Ohje otettiin Lapin liha pororuokaohjeita -vihosta. Laitettiin siihen siis savupororouhetta, kanttarelleja, porkkanaa. Ohje käski laittamaan purjoa, mutta vaihdoimme sen perus sipuliin. Laitoimme myös Aurajuustoa ja tietenkin juustoraastetta ja muna-kermaseosta. Ohjeessa käskettiin freesata purjo (sipuli) ja porkkana, mutta jätimme sen vaiheen pois ja hyvää tuli! :)

Suolaiset nyytit


Raaka-aineet

  • 1pkt lehtitaikinaa
  • 1pss pakastekatkarapuja
  • 2dl juustoraastetta
  • 2dl fetaa paloina
  • 2tl timjamia
  • aurajuustoa
  1. Sulata levyt ja laita ne kahtia.
  2. Kaaviloi levyt ja leikkaa taikina pyörällä noin 6-8 osaan.
  3. Sekoita täytteet keskenään.
  4. Laita jokaiselle levylle noin ruokalusikallinen täytettä.
  5. Taita levyn reunat keskelle ja painele reunat yhteen.
  6. Paista 200° noin 15minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti