Aurajuusto-poropiirakka
Ohje otettiin Lapin liha pororuokaohjeita -vihosta. Laitettiin siihen siis savupororouhetta, kanttarelleja, porkkanaa. Ohje käski laittamaan purjoa, mutta vaihdoimme sen perus sipuliin. Laitoimme myös Aurajuustoa ja tietenkin juustoraastetta ja muna-kermaseosta. Ohjeessa käskettiin freesata purjo (sipuli) ja porkkana, mutta jätimme sen vaiheen pois ja hyvää tuli! :)
Suolaiset nyytit
Raaka-aineet
- 1pkt lehtitaikinaa
- 1pss pakastekatkarapuja
- 2dl juustoraastetta
- 2dl fetaa paloina
- 2tl timjamia
- aurajuustoa
- Sulata levyt ja laita ne kahtia.
- Kaaviloi levyt ja leikkaa taikina pyörällä noin 6-8 osaan.
- Sekoita täytteet keskenään.
- Laita jokaiselle levylle noin ruokalusikallinen täytettä.
- Taita levyn reunat keskelle ja painele reunat yhteen.
- Paista 200° noin 15minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti